Team Stichting Zorgtrecht

Recep, Numan, Paul, Erik, Aissatou, Gönül, Martine, Turkan en Oğuzhan

“Wij komen tegemoet aan de speciale en zorg specifieke wensen van hulpbehoevenden uit verschillende culturen.” – Numan Demircan.

Medewerkers

Het team van Zorgtrecht staat altijd klaar om te zorgen dat u zich thuis voelt en om u zo nodig gespecialiseerde zorg te bieden. Onze ervaren, gemotiveerde en meertalige professionals zijn opgegroeid binnen verschillende culturen en kunnen zo deelnemers begeleiden en verzorgen afgestemd op hun individuele behoeften. Daarnaast zijn bij ons ook betrokken vrijwilligers en stagiaires werkzaam.

Samenwerking

Binnen de lokale keten ouderenzorg heeft Zorgtrecht afgelopen jaren een stevig netwerk opgebouwd
met diverse samenwerkingsverbanden, zowel op beleidsniveau als met de buurtteams waarvan de
medewerkers in direct contact staan met de oudere doelgroep. Zij fungeren als extra ogen en oren
voor zorgverleners in buurten en wijken.

Ruime keuze

In ons pand zijn twee gezellige huiskamers en een ontspannings- en ontmoetingsruimte waar verschillende dingen te doen zijn. Dat kan zijn samen thee drinken of een gezellig gesprek voeren, maar ook een van de hieronder beschreven activiteiten. Daarnaast proberen wij ook altijd nieuwe groepsactiviteiten te plannen waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen, zoals een wandeling, een leuk uitstapje of speciale activiteiten rondom feestdagen.

Bij Zorgtrecht willen we dat u kunt doen waar u zich prettig bij voelt en wat bij u past. U bepaalt dus zelf hoe u uw dag bij ons indeelt; hier laten wij u volledig vrij in. De activiteiten worden altijd afgestemd op uw individuele wensen en gezondheid. Wanneer u denkt dat er iets ontbreekt of u heeft een goed idee, laat het ons weten en wij zullen waar mogelijk ons programma aanpassen.

Kwaliteitsnorm

Om de kwaliteit van haar diensten in de zorg te kunnen waarborgen wordt de zorg enkel verleend door gediplomeerde krachten. De scholingsnormen volgens desbetreffende cao en kwaliteitsnormen vastgesteld in de WMO-verordening zijn hierin leidend.