Eigen kracht en eigen inbreng

Bij de Dagondersteuning worden de eigen kracht en mogelijkheden gestimuleerd om in te zetten bij de activiteiten. Dit betekend dat er zelf een activiteit georganiseerd kan worden of dat er ondersteunende taken worden opgepakt met elkaar. Er wordt prijs gesteld op eigen ideeën en participatie.

De dagondersteuning is op flexibele tijden. Er kan worden aangesloten aan de behoefte van de deelnemers van de activiteiten.

Samen dineren

Een van de activiteiten bij de Dagondersteuning is een wekelijkse gezamenlijke maaltijd voor ouderen uit de buurt. Een vrijwillige kok zorgt voor afwisselende maaltijden van interculturele oorsprong. Deelnemers kunnen zich per week aanmelden en er is de mogelijkheid van een strippenkaart. Een maaltijd kost 6 euro (of 5 euro met een strippenkaart)(of €1,- korting met de U-pas (u kunt uw volledige nog beschikbare tegoed hiervoor inzetten). Zie hiervoor https://www.u-pas.nl/aanbod/detail/19580-7).

Kosten

Deelneming aan de activiteiten bij de dagondersteuning brengt geen kosten met zich mee, alleen eventueel materiaalkosten  of een maaltijd worden door u betaald. Koffie en thee zijn vrij verkrijgbaar.

Dagopvang ouderen

Meer informatie?