Vacatures

Activiteiten Begeleiders
Wij zijn op zoek naar Activiteiten Begeleiders die de Turkse, Arabische en/of Berberse taal naast het Nederlands machtig zijn en het als een uitdaging zien om met ouderen te werken. Interesse om bij Stichting Zorgtrecht als Activiteiten Begeleider te starten? Neem dan contact met ons op.

Vrijwilligers
Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers met een multiculturele achtergrond. Interesse om bij Stichting Zorgtrecht als vrijwilliger te starten? Neem dan contact met ons op.

“Wij komen tegemoet aan de speciale en zorg specifieke wensen van hulpbehoevenden uit verschillende culturen.” – Numan Demircan.

Activiteiten Begeleider voor de Dagbegeleiding aan oudere Turkse vrouwen

We zoeken een gezellige en pro-actieve begeleidster – Turks sprekend – om een cultuurspecifieke Dagbegeleiding te helpen realiseren voor oudere Turkse vrouwen (met een indicatie). Je werkt samen met vrijwilligers, stagiaires en een teammanager. Op maandag en donderdag worden de vrouwen thuis opgehaald en brengen de dag gezamenlijk door. In de loop van de middag worden ze weer naar huis gebracht. Ze eten samen, handwerken, lezen de Koran, gaan wandelen en er wordt veel gekletst.

Je bent verantwoordelijk voor de zorg voor de deelnemers, het zorgleefplan, contacten met de familie en externe organisaties.

In eerste instantie betreft het 2 werkdagen, dit kan mogelijk binnen korte tijd uitbreiden naar 4 werkdagen.
Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.