Kennismaken

Ieder mens is uniek, zo ook ieders zorgbehoefte. Daarom maken wij graag altijd eerst een afspraak met u voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u het beste kunnen ontzorgen. De volgende stap is om een keer geheel vrijblijvend en kosteloos te komen ‘proefdraaien’ om een algemeen beeld van onze werkwijze te krijgen en te bepalen of Stichting Zorgtrecht bij u past. Ook als u nog geen indicatie heeft of u zich hier nog niet in heeft verdiept, bent u van harte welkom. Samen brengen we dan in kaart wat er allemaal geregeld moet worden.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan staan we u graag te woord. Vul het contactformulier in of maak gebruik van onze contactgegevens:

Prinses Irenelaan 14
3554 HE Utrecht
tel: 030-2767676
info@zorgtrecht.nl

Privacyverklaring Website Zorgtrecht

Privacy statement client Zorgtrecht

Locatie & Route

Stichting Zorgtrecht is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 14 in het Utrechtse Zuilen, om de hoek van winkelcentrum Rokade. Ons ruime pand is gevestigd op de begane grond en daardoor zeer toegankelijk voor iedereen.

Kunt u niet op eigen gelegenheid komen? Maak dan gebruik van onze vervoer service. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook bereiken met de Regiotaxi.

Auto

Komt u met de auto? Maak dan gebruik van de routeplanner.

U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats van winkelcentrum Rokade. Via de Zwanenvechtlaan of de Doctor Max Euwestraat loopt u naar de Prinses Irenelaan. U vindt ons op nummer 14.

Openbaar vervoer

Met de bus vanaf Utrecht CS bereikt u onze locatie binnen een kwartier:

Neem bus 5 (richting Maarssen) of bus 3 (richting Zuilen) en stap uit bij halte Prins Bernhardlaan. Loop een stukje terug de Prins Bernhardlaan in en sla op de hoek van de bibliotheek de Zwanenvechtlaan in. Loop rechtdoor tot aan de Prinses Irenelaan, ga de hoek om naar rechts en u vindt ons op nummer 14.

Dagopvang ouderen