Multiculturele dagbesteding voor ouderen

Ma-Vr: 9.00 - 17.00

Achtergrond en medewerkers

Achtergrond

Stichting Zorgtrecht is in 2015 opgericht als eerste multiculturele dagbesteding voor ouderen in de stad Utrecht. Sindsdien is Zorgtrecht uitgegroeid tot een begrip in Utrecht als het gaat om passende cultuursensitieve zorg aan zowel westerse als niet-westerse groepen ouderen. Naast haar oorspronkelijke locatie in de wijk Zuilen is in 2020 ook een locatie in de wijk Overvecht geopend. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en projecten om nog meer passende zorg aan te kunnen bieden.

“Wij komen tegemoet aan de speciale en zorgspecifieke wensen van hulpbehoevenden uit verschillende culturen.”

Medewerkers

Het team van Stichting Zorgtrecht staat altijd klaar om te zorgen dat u zich thuis voelt en om u zo nodig gespecialiseerde zorg te bieden. Onze ervaren, gemotiveerde en meertalige professionals zijn opgegroeid binnen verschillende culturen en bieden deelnemers zorg en begeleiding afgestemd op hun individuele behoeften. Daarnaast zijn bij ons ook betrokken vrijwilligers en stagiaires werkzaam.

Team Stichting Zorgtrecht: Recep, Numan, Paul, Erik, Aissatou, Gönül, Martine, Turkan en Oğuzhan

Ook werken bij Zorgtrecht?

Bekijk onze vacatures of bel 030-2767676 voor meer informatie

Samenwerking

Binnen de lokale keten ouderenzorg heeft Stichting Zorgtrecht een stevig netwerk opgebouwd met diverse samenwerkingsverbanden, zowel op beleidsniveau als met de buurtteams waarvan de medewerkers in direct contact staan met de doelgroep en diens mantelzorgers. Zij fungeren, net als onze vrijwilligers, als extra ogen en oren voor zorgverleners in buurten en wijken.

Kwaliteitsnorm

Om de kwaliteit van haar diensten in de zorg te kunnen waarborgen, wordt zorg bij Stichting Zorgtrecht enkel verleend door gediplomeerde krachten. De scholingsnormen volgens desbetreffende cao en kwaliteitsnormen vastgesteld in de WMO-verordening zijn hierin leidend.