Multiculturele dagbesteding voor ouderen

Ma-Vr: 9.00 - 17.00

Contact

Kennismaken

Ieder mens is uniek, zo ook ieders zorgbehoefte. Daarom maken wij graag altijd eerst een afspraak met u voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u het beste kunnen ontzorgen.

De volgende stap is om een keer geheel vrijblijvend en kosteloos te komen ‘proefdraaien’ om een algemeen beeld van onze werkwijze te krijgen en te bepalen of Stichting Zorgtrecht bij u past. Ook als u nog geen indicatie heeft of u zich hier nog niet in heeft verdiept, bent u van harte welkom. Samen brengen we dan in kaart wat er allemaal geregeld moet worden.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op; we staan u graag te woord.

We zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

030-2767676
info@zorgtrecht.nl

Heeft u een klacht? Vul dan ons klachtenformulier in

  Locaties

  Kom zelf een keer langs

  Locatie Zuilen

  Algemeen bezoek- en postadresDagondersteuningPrinses Irenelaan 143554 HE Utrecht

  Locatie Overvecht

  DagondersteuningBurezina, Jeanne d'Arcdreef 13561 SB Utrecht

  Locatie Sporthal Zuilen

  DagbegeleidingBurgemeester Norbruislaan 6803555 EZ Utrecht

  Bereikbaarheid

  De hoofdlocatie van Stichting Zorgtrecht is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 14 in de Utrechtse wijk Zuilen, om de hoek van winkelcentrum Rokade. Ons ruime pand is gevestigd op de begane grond en daardoor zeer toegankelijk voor iedereen.

  Auto

  Komt u met de auto? U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats van winkelcentrum Rokade. Via de Zwanenvechtlaan of de Doctor Max Euwestraat loopt u naar de Prinses Irenelaan. U vindt ons op nummer 14.

  Openbaar vervoer

  Met de bus vanaf Utrecht CS bereikt u onze locatie binnen een kwartier. Neem bus 5 (richting Maarssen) of bus 3 (richting Zuilen) en stap uit bij halte Prins Bernhardlaan. Sla op de hoek van de bibliotheek de Zwanenvechtlaan in. Loop tot aan de Prinses Irenelaan, ga naar rechts en u vindt ons op nummer 14.

  Vervoerservice

  Kunt u niet op eigen gelegenheid komen? Maak dan gebruik van onze eigen vervoerservice. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook bereiken met de Regiotaxi.