Vast onderdeel van het dagbegeleidingsprogramma is gezellig samen eten. Zowel voor de lunch als het diner (afhankelijk van het dagdeel dat u bij ons bent) verzorgen wij een gezonde en gevarieerde warme maaltijd voor onze gasten. Net zoals thuis eten we gezellig samen aan tafel en daarna is er de mogelijkheid om na te tafelen onder het genot van een kopje koffie of thee.
De maaltijden worden met zorg en aandacht samengesteld en ons streven is om altijd ruime en gevarieerde keuze aan te bieden. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met specifieke dieetwensen zoals halal of vegetarisch. Geef deze voorkeuren wel altijd van tevoren bij ons aan.
Soms staat het samen bereiden van een traditionele maaltijd uit de eigen culturele keuken ook op het activiteitenprogramma. Hier kunt u ook aan meedoen.

Sinterklaas

 

 

 

 

 

LET OP: Maaltijden vallen niet onder het dagondersteuningsprogramma. Na het middagprogramma op vrijdag kunnen onze deelnemers van dagondersteuning echter ook een hapje mee-eten. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van 5 euro per persoon. Maaltijden kunnen ook worden betaald met de U-pas.