Eigen kracht en eigen inbreng

Bij de dagondersteuning worden de eigen kracht en mogelijkheden gestimuleerd om in te zetten bij de activiteiten. Dit betekend dat er zelf een activiteit georganiseerd kan worden of dat er ondersteunende taken worden opgepakt met elkaar. Er wordt prijs gesteld op eigen ideeën en participatie.

De dagondersteuningsactiviteiten vinden plaats op flexibele tijden. Deze worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers en de aard van de activiteit.

Samen dineren

Een van de activiteiten van de dagondersteuning is een gezamenlijke buurtmaaltijd elke vrijdagavond en iedere eerste zondag van de maand. Onze kok zorgt voor afwisselende maaltijden van interculturele oorsprong. Ouderen uit de buurt  kunnen zich per week aanmelden en er is de mogelijkheid tot een strippenkaart. Een maaltijd kost 6 euro (of 5 euro met een strippenkaart)(of €1,- korting met de U-pas (u kunt uw volledige nog beschikbare tegoed hiervoor inzetten). Zie hiervoor https://www.u-pas.nl/aanbod/detail/19580-7).

Kosten

Deelname aan de activiteiten bij de dagondersteuning brengt geen kosten met zich mee, alleen eventueel materiaalkosten  of een maaltijd worden door u betaald. Koffie en thee zijn vrij verkrijgbaar.

Dagopvang ouderen

Meer informatie?