Zou u vaker creatief bezig willen zijn, maar weet niet hoe u moet beginnen? Dan is dit uw kans! Doe mee aan de creatieve middagen van De Rijkdom van Ouderdom en ontdek uw verborgen talent. Na verschillende succesvolle edities komt dit mooie kunstproject nu ook naar Zuilen. Stichting Zorgtrecht stimuleert graag creativiteit en vindt het erg belangrijk dat ouderen leuke dingen kunnen blijven doen. Het project sluit dan ook perfect aan bij het uitgebreide aanbod aan dagopvang activiteiten.

[mk_padding_divider]
Kunst kan iedereen leren!

Tijdens De Rijkdom van Ouderdom leert u in negen creatieve middagen een eigen kunstwerk te maken onder begeleiding van de ervaren en betrokken kunstenares Verena. Samen met anderen gaat u aan de slag met prachtige projecten in een gezellige en huiselijke sfeer. Ervaring is niet nodig; iedereen kan in eigen tempo en op eigen niveau meedoen aan deze cursus. Daarnaast kunt u zelf aangeven wat u precies wilt leren.

[mk_image src=”http://www.zorgtrecht.nl/wp-content/uploads/2017/01/Untitled-3.jpg” image_height=”300″]
Voor ieder wat wils

Het aanbod is zeer gevarieerd en daardoor is geen middag hetzelfde. Van bloemen schilderen, tekenen met pastelkrijt, potlood en houtskool tot knutselen met lapjes stof, wol, kralen en papier. Mooie objecten om aan de muur te hangen, maar ook praktische gebruiksvoorwerpen zoals versierde theedoosjes en glaswerk of afdrukken op stof en papier. U kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan het samen maken!

[mk_padding_divider]
Tentoonstelling

Al deze inzet is zeker niet voor niets, want na negen weken kan iedereen uw mooiste werk komen bekijken tijdens een tentoonstelling bij Stichting Zorgtrecht. Laat hier uw vrienden, familie en bekenden met gepaste trots zien wat u gemaakt heeft.

[mk_padding_divider]
Doe mee!

Wij bieden u deze cursus geheel kosteloos aan, met natuurlijk een lekker kopje koffie erbij. U kunt alle middagen meedoen of gewoon eens aanschuiven. Aarzel dus niet en kom gezellig samen kunst maken. U zult zien dat in iedereen een kunstenaar schuilt!

  • Voor iedereen; ervaring is NIET nodig
  • Begeleiding op maat door enthousiaste kunstenares
  • Uitgebreid aanbod; elke week is anders
  • Geen kosten en gratis kopje koffie
  • Afsluitende tentoonstelling met uw mooiste werk
[mk_image src=”http://www.zorgtrecht.nl/wp-content/uploads/2017/01/Untitled-4.jpg” image_height=”400″]
[mk_padding_divider]
Waar en wanneer

Dag/tijd               : Donderdagen, 14:00 – 16:00 uur

Startdatum          : 26 januari 2017

Locatie                 : Stichting Zorgtrecht

Adres                    : Prinses Irenelaan 14, Zuilen (kijk hier voor de route)

Aanmelden en informatie

Anita Schimmel, coördinator

Tel: 030-2767676 / 06-46457344

e-mail: anita.schimmel@kingarthurgroep.nl

Bekijk hier de flyer